Monday

Tripple Award From Ayien

Hari ni Keyyah rasa nk jwb tag..banyak sangat award yg diterima tp xpublish.... cewah mcm glamour je kan..perasan.Dalam penin2 sempat lagi nk jwb tag..sebenarnya dah lama Ayien bg award ni..17 May 2010..Hari ni baru berkesempatan nk buat..
*******************First***************
SUNSHINE AWARD . Tenkiu Ayien.
 Hidup penuh bercahaya tp kekadang kita jarang menghargai cahaya yg dikurniakan..eh apa lah Keyyah tulis..mmg xpaham pn...apa2 pn jom nyanyi lu..
Senyum seindah suria
yg membawa cahya,
senyumlah dari hati..
dunia mu berseri...lalalala

****************Second********************
Okies Second Award ni pn keyyah da pernah dapat, tp Keyyah amik lagi..hehe tamak ckit...Nice Blog Award..ermm rasa mcm xder lah nice pn blog Keyyah, simple je...

1. Copy award kat belog
Okies selesai

2. Buat ucapan kepada pemberi award dengan penuh perasaan sekali tau
Thanks Ayien sbb igt n  sudi bg award ni tuk blog Keyyah yg xberapa nk siap ni...
3. Apa yang bermain di fikiran korang sekarang ni?
Alamak jp g nk jumpa SV.. comfirm ada correction lg..ermmm cpt2 siap

4. Apa nama samaran korang
Keyyah (blog).. 
Z (kengkawan) ..
Cik Kiah ( kenkawan) .. 
Kak Cik ( sedara) 
Ateh (anak sedara)
5. Berikan 3 orang yang korang sayang
xmo bg org yg sy syg..

6. Panggilan untuk si dia
cit cit kebum

7. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yg istimewa
tetttt..nnt Keyyah pk

8. Blog yang korang suka visit
ramai...

9. Tag Award nie kepada 15 blogger yang laen
......

*****************third*****************
Last but not least, Bombastic blog award. comeil lah award ni..terima kasih Ayien..

Okies Keyyah dah nk siap2 g lab... Bye...

3 comments:

ardinihumaira said...

wahhh banyak award comel2 kat sni... :)

tahniah

Klik Sini ^___^

Syafrizal said...

tahniah dpat award macam2 hehe
saya plak tak minat award2 ni

gades ain said...

akher nyerrr!~ akk jwb gak huhu :P