Wednesday

Friendly Blogger

Assalamualaikum..

Gbr: 5 org blogger yg friendly..hehe mukadimah dgn gambar oke.
Semakin hari semakin banyak tag yg terhutang, Okies Keyyah akan cuba sedaya upaya melunaskan segala tag yg diberi.. Sewonok sebenarnya bila di tag a.k.a dapat award...sekurang-kurangnya boleh lah jugak update blog :) Award ni sebenarnya dah lama Adah kasi tp Keyyah je yg baru nk amik..Bukan xsudi, cuma kekangan masa yg menyebabkab Keyyah lambat amik. Thanks Adah sbb bg award ni...hehe
Comeil kan award ni..secomeil orang yang bagi lah.. Keyyah suka sebenarnya tgk award yg comeil2 ni.. Penuh seni org yg membuatnya.. Bila ada award ada lah kan soalan yang kena jawab :)
1. suka melukis tak?
Tengok n nilai sendiri ok.. nama kanak2 ini fathiyah Aleeya anak kepada Pdot n Yanti..


2. bosan bosan suka wat ape?
Bila bosan suka jenjalan di muka buku, jenjalan dr blog ke blog, n sekarang Keyyah suka edit gbr guna photoshop.
3. kenapa siput babi jalan lambat? haha :DD
Siput babi berjalan ke??? bukan je siput babi xda kaki..hehe
4. cute tak orang yang bagi award nih? hahaha just kidding :)
Ahha org yg bagi award ni mmg sgt Cute... rasanya ramai yg dah kenal cik Adah. Kalo sesapa yg blom kenal dia, sila terjah blog dia ok..pasti korg akan tersenyum m'baca n3 dia..hehe
5. Tag orang laen...
Xtau nak tag sapa lg sbb mata sangat mengatuk walau pun baru pkul 8.30 pm.


Notes: Tahniah Shah sbb hasilkan lukisan Aleeya yg comeil 2..See aku dah m'glamourkan lukisan ang..hehe..Actually Keyyah xpandai lukis oke..setakat lukis tipu2 boleh la..hehe

4 comments:

sarah shafie said...

z tipooo..huhu

REMEDY said...

betul ker z tipu? baru nak terperdaya...hu hu

Syafrizal said...

Tahiniah kerana dapat award hehe

sweeTSour said...

ser: tipu???apsal lak..haha

remedy: jgn mudah terpedaya dgn tipu helah dunia..hahaha tetiba je..

syafrizal: hehe suka2 je ni..