Saturday

Friendship forever

Assalamualaikum..

Tag lg dr miss Dee... tujuan tag nih mesti lah nk mengeratkan lg hub kekeluargaan antara blogger..hahaha boleh pulak kan hub kekeluargaan..apa2 jom lah layan....

1.3 nama samaran kamu..?
Kiah, Z and Ateh (makteh)

2.5 tarikh penting dalam hidup anda.?
4 April : Bday Faiz
12 April : Hari Keyyah dilahirkan
14 Julai : Bday mak
Yg laen2 Bday adik beradik Keyyah yg 4 org lg..

3.5 perkara yg anda buat semalam..?
Bercakap, senyum, makan, mandi dan tido.. haha bole erk bg jwpn mcm nih...

4.5 perkara yang buat anda gembira..?
Boley tdo dlm pelukkan mak..ahha sgt nikmat dan menyeronokkan..
Keyyah jugak sgt gumbira kalo boleh melayan kerenah ank2 sedara yg kecik2..
Siap project n siap thesis sepenuhnya dan seterusnya Boleh VIVA ngn success..
Keyyah sgt gembira kalo boleh bahagiakan mak selagi dia ada...

5.5 drama kegemaran anda..?
dulu2 suka layan cita Korea, Jepun n mcm2 lg.. tp skrg suka tgk cita melayu ja..ahha xtau kenapa. nk 5 ek drama... Adamaya, Naomei, Awan dania, Halimah Jongang n Cinta Tikar Sejadah.

6.5 hobi kamu..?
Merayap dimukabuku, merayap-rayap ke blog org, Lepak dalam lab, bergayut ngn mak dan membaca buku2 motivasi ( nih sbb slalu sgt demotivated.. dan juga mahu perbaiki diri)..

7.5 tempat percutian idaman anda..?
Mekah (sambil bercuti boleh tenangkan diri), Sabah, Sarawak, UK n Dubai.

8.5 sebab kamu jawab soalan ni..?
Menghargai cik Dee yg sudi bg, memeriahkan blog, memanjangkan tag ni n nk tag blogger laen..


9.lihat siapa lak yg nk kena TAG...ni.
yayajuan, wanhazel, cik dee, cik adah n cik ser.


Kepada yg sudi silalah jwb k..

2 comments:

DALILA MISMAN said...

kenapakah aku ditembak balik..huhu..

sweeTSour said...

ahhahaha sj ja..xtau nk buh sapa lg kat c2...