Tuesday

Taman Larangan

Assalamualaikum...

Kebiasaan nya bila cuti semester bermula, campus mula jd lengang.. Kua dr lab nk g toilet pn mmg susah nk bertembung ngan orang... Tp laen lak situasi sekarang, student masih ramai kat cni.. semuanya gara2 kena tambah subject..kesian korang..
Bila ramai student di kawasan campus, maka banyak lah taman2 larangan yg wujud expecially bila ingin ke MUKABUKU.. bila click je www.facebook.com..mst kua

Bagus betol orang yg jg server sini.. nk suruh student btol2 focus kat lab..macam xbiasa lak kan, kalo masuk lab je student  mst nk google n nk merayap-rayap kat muka buku... So kepada Keyyah yg sentiasa lepak kat lab ni pn mmg xley lah nk merayap-rayap kat Mukabuku lg except lunch time n after ofis hour... Hopefully org yg jaga server xblock la blog.. Kalo x, mmg Keyyah slalu balik awal lah..miahahah..

16 comments:

sarah shafie said...

aku pun x ley bkak jgk n.tensen je..huhu

Syikin said...

cian kat kite kn..sume nk blok kat cni..dia nk suh cik keyyah concentrate wat MATLAB 2..hahaha..

.sTraWberRycH0c. said...

boley je akak...
bukak proxy..

td org pun xley nk masuk fesbuk
tp dah bukak proxy..
jaadinye mengonline seperti selalu..
hehehehe

sweeTSour said...

sarah : chill2.. jgn tensen2..xley Fb kita berblog..hehe

Syikin: miahaha focus2..kang MJ nk tgk keja..

Strawberychoc: wahaha dak2 IT mmg maju kan...

wadud@duad said...

kene blog? haha.. sian btol..
tak try soaftware atau anynomously, cbe try "hide my ass"..

ain fathihah said...

erkk tensinya kena block FB macam tu...hahaha..admin yg agak kejam...dia taktau ke student nak bincang asgment dlm fb...hihi

DALILA said...

pagi td bobby buka pun takleh..sib baik blog boleh buka lagi..kalau tak aku lari balik la jawapnya..ngeh2

sweeTSour said...

wadud@duad: mmg kesian pon.. try software apa 2..xpenah buat la wadud@duad..hehe

ain fathihah: miahaha tau xper kan..bincang asemen kat fb mmg menyeronokkan..

dalila: kalo dh mmg on9 di kwsn campus ni mmg xley la nk on fb... yup kalo blog pn xbole, makna kata kena lepak kat umah jelah..wahaha

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. kesian giler.. pesan la kat org yg jaga server tu, jangan blog utk kamOo je.. err.. dpt ke? lalala~

AROL DSHW said...

hopefully org yg jaga server xblock blog.
kalau x nanti mesti arol rindu cik keyyah! HAHAAA :D

maCy said...

same la.. ym xleh.. tp belog ley ag..hehe

Mr Rulez said...

hehe..cian dekat korg kan..sbenarnya boleh buka fb 2..cuma kena ader ckit teknik jer..hehe

cuba try search dekat mr gOogle..;)

Syafrizal said...

cuba la guna anonymous atau proxy untuk bukak YM dan Facebook yang sudah diblock hehe

.sTraWberRycH0c. said...

nk men fesbuk punya pasal, apapun sanggup xplore..
hikhik azab kot xle online dlm klas niy.. T_T

rizputra7 said...

boleh ajer buka kalu tahu cara dia

sweeTSour said...

Asada: boleh je nk buka proxy, tp kang nnt lalai lak kan.. (ayat mcm baek je kan)

Arol: Kalo blog pn kena block, terpaksa lah lepak kat umah je kan..hehe..

Mr. Rulez: 2 lah mls nk google.. dulu dh penah buat skali..hehe..tp dh xigt :p

Syafrizal: facebook n youtube je kena block..

strawberrychoc: alahai nini, kamu mmg kanak2 pintar... knk2 lg ke???

rizputra7: hehe kalo tahu semuanya boleh kan..hehe