Thursday

Semoga dipermudahkan segala urusan

Bukan Senang nak Senang,
Bukan Susah nk Hidup Susah...
Dikala stress, Keyyah slalu ingat kata-kata adek...tp mmg slalu pn orang guna kan kata2 ni...semoga menjadi penguat semangat ku...
Emak juga slalu berpesan, minta lah pada Nya, semoga dipermudahkan segala urusan... Mak juga berpesan supaya slalu amalkan ayat seribu dinar setiap kali lepas solat.
Ayat seribu dinar kat atas ni Keyyah copy dari blog AL-AZKAR. Kat page ni banyak hipunan doa dan zikir harian...

::..:: date line juz around.  need lot of sacrifice ::..::

8 comments:

honeyz said...

honeyz selalu mengamalkan ayat seribu dinar dan ayat kursi setiap kali lepas solat dan pada bila2 masa. Salah satu kelebihan ayat seribu dinar ini ialah ia boleh mematahkan sihir dengan izin Allah s.w.t

DALILA MISMAN said...

dulu aku selalu amalkan ayat ni..tapi dah lama tak amalkan dah lupa dah...ayat seribu dinar

you hav smtg 4 me? kerje dr mj ke?

sweeTSour said...

honey: owh baru tau.. tima kaseh sudi share knowledge kat cni...

dalila: sila igtkan semula... hahaha mj demam la hari nih..dia dh blk rest kat umah..

gades ain said...

erk. ain ta perna perna hafal ayat nie. adeyhh sgt etrukk ;( ape kebaekan kalo amalkan ayat nie kak?

LaNuNsepet said...

ooo..

ayat seribu dinar kan..
tq2.. :-) terbaik ayat ni.

.sTraWberRycH0c. said...

ninie slalu amal ayat kursi je..
nati akn cuba diamalkan ayat seribu dinar pulak (:
tq2..info yg best la sis..

gudluck!!!

.sTraWberRycH0c. said...

ninie slalu amal ayat kursi je..
nati akn cuba diamalkan ayat seribu dinar pulak (:
tq2..info yg best la sis..

gudluck!!!

.sTraWberRycH0c. said...

ninie slalu amal ayat kursi je..
nati akn cuba diamalkan ayat seribu dinar pulak (:
tq2..info yg best la sis..

gudluck!!!