Wednesday

Jangan Buka

bismillah..
testing testing..
Dengan rasmi nya Keyyah hendak menggunakan signature ini...
hehe saje je nak buat signature...

10 comments:

sarah shafie said...

akhirnya..ptut duk tnya aku semalam..hehe

Ibu Ayra said...

cantik signature tu...jadi pun...

maCy said...

ohoo.. suke2^^

M a W a D D a H said...

cehh..ingtkan apa td jgn buka..lgi aku nak buke...hehehe..

nice signature keyyah...

cik arnab said...

camne nak wat signature tu ek?share skit, kami dak br belajar..

wadud@duad said...

nice3.. :p
wadud nak tiru la ginih..hahahha..
(wadud punya lagi smart :p)

keyyah.. blogwalking software dah siap, try la.. :)

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/free-download-blogtrack-aka-blogwalking.html

p/s : err.. blog wadud ada dalam list keyyah ekh, time kasih..hehehe :p

Keyyah said...

sarah:
hehe xtau kena tanya..
lagi 1 sbb malas nak xplore sdr...haha


Ibu Ayra:
tenkiu akk...hasil dr tutorial di blog akk juga...

Keyyah said...

Macy:
uik suka erk mac...comeil x???hehe


Mawaddah:
Tau dah..kalo xbagi lagi nak buat kan..lalalala...

tenkiu adah..adah pun buat la jugak..hehe

Keyyah said...

cik arnab:
nak buat jugak ek...cuba cik arnab cari tutorial 2 kat page ibu ayra...senang je...

selamat mencuba..hehe


Wadud@duad:
tiru lah wadud, keyyah xkesah pun...g pun dah ramai org buat signature ni..hehe

jaya jr said...

hehe,xpandai pon lg buat signature