Wednesday

Contest Hijau

Hijau itu indah, nyaman dan menenangkan...Keyyah suka keluar di waktu mentari baru memancarkan cahaya..rasa tenang dan nyaman. Tambah2 kalo kena melalui jalan yg penuh dengan pokok2..

*******************
Contes Hijau
*******************
Okies xperlu lah Keyyah terangkan syarat2 contest ni..sesapa nak tau sila ke blog Eikasyaza. Sebenarnya dah lama Keyyah tempek banner kat sebelah tu, cuma xberkesempatan nak join...

Ini gambar Keyyah dikelilingi hutan.. Susah sebenarnya nak cari gambar sorg2 sebab Keyyah xsuka amik gambar sorg2..ni pun candid... sewonok nak candid gambar orang sampai xperasan diri sendiri pn kena candid juga..



6 comments:

eikasyaza said...

weee...hijaunye...suka2...thanx ye sudi join.. Gud luck..hehe

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

hahaah...

hijau itu mempersona...

sesuatu yg menyaman kn

sweeTSour said...

eikasyaza:
uik cepatnya chek..tenkiu2..

m.a.p.i.e [ku sendiri]

haha hentam sj..memang xreti nk berpuitis tp seronok nak berpuitis..hentam sj..lalaala

wadud@duad said...

pergh..memang hijau.. tapi keyyah suka wane pink, nanti x ngam lak..haha..
keyyah, wadud dah list keyyah kat blog wadud..huhu meh tengok sini.. :p

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/tawaran-dah-tutup.html

gades ain said...

suke jugakk suasane hijau! ain suke suasane mcm dalam hutan. huuu~

all da best sis! <3

M a W a D D a H said...

wahhhhh...cunnn habis...confirm leh menang nie...