Wednesday

WebCam

 Gambar hiasan semata-mata..
Keyyah percaya semua blogger penah guna video cam..maklum la skrg suma laptop mmg dh tersedia ngn webcam kan...Dulu Keyya slalu maen video call n videocam ngn membe2 perempuan je..maklum lah kan kalo wt video call ngn laki ni leceh ckit..kena pkai tudung la, pkai sopan2 la..hehehe...Slalu Keyya wt Videocall ngn Zanna...Zanna ni antara bestfren Keyya la...dia kwn ssh n senang la... Disebabkan dia dok nun jauh di utara n Keyya lak dok di Selatan, kami berhubung melalui tenet jelah..boley tgk muka n yg ptg free..hehe..
Opsss Keyyah bukan nk cerita pasal Zanna okeh, Keyyah nk cerita aktiviti Keyyah masa maen webcam ngn Cit(nm glamour yg slalu wt'n faiz nk terajang Keyyah).Smlm Keyyah berkesempatan ym ngn cit..skrg Cit ada kat Belgium...Sbnrnya Cit dh sampai Belgium hari sblm ni lg selepas menempuh perjalanan selama lbh 22jam dari Barcelona ke Brussel. So skrg Cit rehat sekejap kat umah membe Mat Join..Cit Ym ngn Keyyah sambil tgk cita Naruto..cerita feveret dia nih...see muka dia yg Keyya curik2 printscreen.

Kesian Cit sbb xtau muka dia telah dieksploitasi utk entry ni....Sowi ye Cit...hehe...Hopefully Cit n the gang salamat sampai Malaysia nnt..Semalam pn Keyyah tgk kerajaan Malaysia dah adakan misi menyelamatkan rakyat malaysia yg terkandas kat eropah...Kesian je tgk ramai org tdo kat airport ...Cit kira bertuah la sbb ley tmpg2 tdo kat umah org...Hari ni Cit nk teroskan perjalanan ke london lak.sbb flight dr London ke Malaysia hari Sabtu kalo xda aral melintang la.
p/s: Keyyah semakin wisau tgk muka Cit yg dh kurus ckit...kalo dah xbuncit, nnt nama Cit dah xrelaven lg la...huhu

9 comments:

M a W a D D a H said...

hehehe...

cit rupenya...hahaha...ingat kan cit tu maksudkan apa...hehe...

DALILA MISMAN said...

hahaha...
cit nye..siaplah ko faiz,aku panggil cit pasni..hahahaha..

cit mesti buncit

sweeTSour said...

uik2 jgnnnnnn..kang aku kena terajang btol2 lak..hahahaa..ni ngh wisau kalo blk nnt dia dh xlg buncit..adeiii

DALILA MISMAN said...

baguslah xbuncit lagi..leh faiz panggil cik keyyah cit plak..hehehe

sweeTSour said...

waaaa xmo la...xpa esok p jogging la..huahaha

M a W a D D a H said...

suka ayat z..."xpa esok p jogging la"...hehehe

sweeTSour said...

jom2...nk kurus tp mkn makin byk..adess cm mana nih..jom la kita p jogging..hahaha

M a W a D D a H said...

hahaha...aku nak dengar ayat tu esok..makan banyak dan perut buncit..habisla.....

sweeTSour said...

okies...accompany me plzzzz...haha