Thursday

contest Header utk kaizen

Dah lama rsnya nk wt contest ni..tp xwt jugak..okeh hari nih Keyyah berjaya juga wt Entri tuk contest ni..Keyyah sbnrnya xla berbakat pn, tp sj jer suka edit gambar..so keyyah wt lah banner ni..mana lah tau kan tetiba terkena ngn cita rasa kaizen ke...hehhehe..lagi 1 tujuan keyyah wt ni sbb nk support blogger2 la...mana tau suatu hari nnt Keyyah wt contest xda lak org nk join..hehe...
Contest ni mudah je, korang just wt banner n entri tuk Kaizen je. Tema mst lah putih-hitam-kelabu..xtau lah kalo ada warna laen dia terima ke x sbb kat c2 mmg tulis warna ni je.  Jom lah ramai2 join contest ni..syarat2 nya disini.





Ok nih lah Banner yg keyya buat..xla cun pn..simple je...kalo xmenang pn kaizen amik jelah banner ni..wt kenangan..hahaha...Gambar ni Keyyah godek2 dr mukabuku Kaizen..dh minta izin dulu kan..hehe.. 2 banner yg Keyyah buat..yg bwh ni mcm serabut ckit la..tp dh buat upload jelah..tuk memeriahkan N3.. :)


9 comments:

Ery Farieha said...

nice2
ape kate join my contest plak?
heeee =P

BudakHitam said...

gemar la kaizen..kalau buat utk budak hitam nak?

KaiZeN SHiNoBi said...

wahh... lawo3... hehhe..

makin lama makin lawo header yang dibuat oleh contestant..

hehhehe

tuh untuk cik ery... same gak... hehe... ade contest header gak tau... aq pown sekarang ngah try wat header untuk miss ery.. heheh

hehe

penyertaan anda diterima...

M a W a D D a H said...

akhirnyaaa

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Berbakat lah..best2... kita pun ade buat contest.. tp hadiah tak la grand livina ponn.. jom tgk tema apa ya...

sweeTSour said...

Ery Farieha: owh ada contest jugak ek..ok2 akan dipertimbangkan

budakhitam: ermm boley je..tp kalo xbz la..2 pn xtau la boley kena ngn citarasa kamu x..

Kaizen: owh dh wt header tuk cik ery ek...Keyyah nk join tp kena tgk ms r.. okies penyertaan diterima..tenkiu..

Adah: haha dh basi kat dalam draft ni..akhirnya publish jugak..

Qaira: hadiah bukan segalanya..niat kita nk merapatkan antara bloggers..hehhe..

Eqah Zaque Billetdoux said...

gud luck. lawa. :)

sweeTSour said...

Eqah zaque: tenkiu..

yaya said...

cantik.. buat header guna ape ek?
Photoshop ke? xpandai la i.. tulun ajar.. heheh