Saturday

mood - yang benar dan hujung minggu - farina

Salam hujung minggu... kemanakah anda hujung minggu ni..hehehehe...sekian lama xupdate, tetiba hari ni rasa nk update....ok jom layan lagu HUJUNG MINGGU...ngehehehe



Isnin bermula hari kerja

Tiba Selasa mula terasa beban hidup
Masuk ke Rabu jadi buntu
Khamis menyusul, aku tak sabar,
Menanti Jumaat muncul tiba,
Kerana detik yang dinanti semakin hampir


(chorus)

Waktu hujung minggu
Saat untuk bersamamu
Subuh hingga senja
Sabtu bercanda berdua


Waktu hujung minggu
Aku tenteram bersamamu
malam Ahad tiba
Rindu bermula


Isnin kembali muncul semula
Pening dan pusing sampai Selasa
Datang ke Rabu di tengah minggu resah gelisah
Khamis menyusul, aku tak sabar,
Menanti Jumaat muncul tiba,
Kerana detik yang dinanti semakin hampir





sekarang mmg mood dgr lagu2 dr student AF..ngehehe... Alkisahnya terjadi sebab nk dgr lagu terbaru Stacy - Kapsul... Husband kepada kawan yg tulis lirik lagu ni...bc lirik kat blog dia macam xfaham, so tercari-cari lah video klipnya... sekali dgr mcm xsedap (maap ye unsur) tp lepas dengar byk2 kali, mcm best pulak.. sama lah mcm lagu shahir (luar biasa) pun ,mula2 dgr mmg xfaham, tapi lelama dgr mcm best lak... seorang electronic engineer menjadi penulis lirik yg sgt berpuitis..heee keep it up..Tapi Keyyah suka lagu Adira (Ilusi)..

Sedap rupanya Stacy nyani lagu balada... jatuh cinta dengan lagu KISAH DONGENG...sedap je suara dia...

2 comments:

wadud@duad said...

sabor keyyah.. kalau xpaham buat paham je sebab nanti terasa lak beliau..:D

HAFIZAL said...

tak kisah lah... memana pun ok