Tuesday

crochet handphone pouch

semakin lama, semakin kerap lak ber'hibenating' dari dunia blog... mmg skrg dah jarang sangat berblog.. cuti yg sangat panjang.... sewonok ja rasa..

lepas kena kritik masa kolokium hari 2 (kena hentam dgn 4 org panel kot), aku tersangat lah down.. down down down ( bc ikot intonasi justin bieber k)..kejap jelah.. sehari cm 2.mood swing mungkin sbb pms kot...lepas 2 mangkit semula...perbaiki kelemahan diri...

selesai cerita kolokium, ari 2 ada sorg akk baru beli handphone, so dia minta Keyyah crochet handphone cover... seriously dah lama xcrochet....yelah crochet sekadar suka2, mmg lah mcm ni...

 pandangan depan
akk ni minta tulis nama n nak corak wave... 1st time crochet guna 2 benang tuk buat tulisan..sedikit mencabar lah...tambah tangkai ckit supaya senang nk pgg nnt...keychain love 2 mmg permintaan dia..heeeeee...
 pandangan belakang
pandangan dalam
banyak yang kena perbaiki...1st time buat pouch yg ada inner dan zip... ditambah xda mesin jahit disini, so sedikit lambat...sekarang ni keyyah sangat wisau kalo2 xmuat lak ngn handphone akk.. sbbnya sblm tambah zip ngn inner, rasa mcm dah ok..lepas tambah zip ngn inner, dh rs mcm terkecil ckit..aiiishhhh...sabo jelah...

2 comments:

M a W a D D a H said...

comelnyaaaa...:)

OreO HitaM said...

serius u rajin gila...