Saturday

Keinginan

Assalamualaikum....pagi sabtu yg redup..eh actually tiap2 hari cam ni kot...bukannya redup tp jerebu yg terok...menanti tibanya hujan yg xkunjung tiba... nasib baik xpanas sangat, cumanya kena banyak minum plain water sbb tekak pasti akan terasa perit tiap kali bgn tdo...

dikala kesibukkan melanda jiwa, banyak lah keinginan yg ada kat dalam kepala.. nk buat itu, nk buat ini...kekadang 24hours terasa bagaikan xcukup.... keinginan yg melampau-lampau nk meng crochet pun ada juga...bila tgk si Housemate giat ber crochet, hati mmg meronta-ronta nk buat, tp sabarrrrrrrrr....hahaha

Cilok gbr dr blog CUTE :p
tgk lah headband 2, comeil kan...geram ja rasa nk buat dan nk pakai2 kat umah...puas pujuk si HM ygg baik hati lagi kiut tuk buatkan 1(puji ada maknaaa :p), tp xdapat2 juga...hahahahaha.... xpe lah suatu hari nnt andai di izinkan Allah, pasti jadi juga HB tu...kikiki.....

ini HB yang Keyyah buat dulu2...kecik, muat dgn kepala baby je..actually sj je nak try buat tali headband mcm bunga2....hehehehe... tp xley lah nk tandingi crochet si HM..huh... siyes respect sama dia, dari ZERO to HEROIN ok....Chaiyok2 ye my HM...i know u can do it... tetiba ja kan...actually dia ada dpt good news, so Keyyah pun tumpang gembira...smoga kami mempunyai kesudahan yg sama nnt.... yeyeyeye...dapat konvo sama2 pun best juga....heeee... Smoga Allah mempermudahkan urusan kami berdua.....aminnnnnnn

3 comments:

M a W a D D a H said...

HM?? hahahaha...
Keyyah buat lg cantik...hihih..

hope la...huhuhuhu..takut..

Syikin said...

what good news? share with me plz....

apik pehe said...

hehe..mati2 duk ingat headbang..hehe