Wednesday

patut la ramai lelaki di fakulti ku...

Assalamualaikum semua... semoga sihat2 sahaja....
sekarang ni Keyyah rasakan ramai sangat lelaki di sekeliling... masuk pasca lab, kekadang sorg je girls, g cafe, boleh la tengok beberapa org girls... g naik lab microwave, lelaki juga disana..student baru kat pasca pun semuanya lelaki...kekadang rasa segan pun ada... tapi itu adalah hakikat kehidupan. Hari2 yg dilalui dirasakan seperti dah kurang bestnya bila tiada teman untuk bergosip (pernah terasa down bila dorg dh buat keputusan tuk tinggalkan aku keseorangan disini..cuak, sedey,takot n rasa nk quit pn ada..tp hari demi hari ku tabahkan hati n blajar bersedia seandainya ia kan menjadi kenyataan.)...Alhamdulillah Dee masih lagi disini..n InsyaAllah yg lain juga akan ada lg disini... :)
  undergrade
postgrade

Rasanya semua orang dh tau pasal statistik penduduk malaysia 2010 kan... xtau lah boleh percaya ke x, tp itu lah result bancian baru2 ni...penduduk lelaki lagi ramai dari perempuan di Malaysia... kalo korang nak nmpak jelas lagi g lah ke blog unwanted..dia ada cerita detail kat sana siap ngn statistik penduduk malaysia lg...tenkiu ye unwanted sbb jemput keyyah bc entry pasal ni smlm..kalo x, mmg xtau lg lah..hehe..

Bancian ini hanyalah utk penduduk Malaysia sajo, kalo negara lain xtau lah..mungkin perempuan lagi ramai...

Tapi ada juga yg memperkatakan ramai perempuan di IPTA/S berbanding lelaki kan kan... tp Keyyah rasa, lelaki lebih minat bidang kemahiran kowt... so kalo g tgk kat fakulti eng @ giat mara, sure lelaki lagi ramai dr perempuan...








## failed tuk bahagikan masa...banyak kerja yg kena buat skrg..tp 1 pun xsiap...so blog n FB sedikit terabai...tp tetap juga dijeling-jeling..hahaha
## mau register sem n bayar yuran...melayang lagi duit aku..huhu...

2 comments:

maCy said...

nape tmpat macy xde laki??

Keyyah said...

hahaha..sah2 utk perempuan sajo..kang kena pakai bj kurung lak dorg kalo nk masuk c2 :p