Friday

BlogLarian || bersama-samalah kita berlari

Assalamualaikum dan salam mesra kepada semua. semoga ceria di mana jua berada. ;)


Sebelum di tag ni, Keyyah ada juga terbaca tentang blogLarian ni...Disebabkan skrg ni agak cbuk, so niat tuk join ituwwww ditangguhkan  sajo...tapi bila en ASADA dah tag, Keyyah join juga lah...heeee..Tenkiu Asadaa... tgk 1st ayat 2 mesti Asada perasan Keyyah copy paste dr blog Asada kan..hahahaha..copy n edit ok... bukan copy paste semua isi entry dia..ngeh3...


Ni header terbaru BlogLarian. 


Sapa lah designer header ni kan, mmg sgt cool...likeeeee sgt2... simple tp menarik... masih xberapa nak paham konsep BlogLarian ni, tapi rasanya ia sangat membantu memudahkan kita utk mengunjungi lebih ramai lagi blogger2 lain....memudahkan juga tuk kita blogwalking..ngeeee


nak join bloglarian ni mudah sajo... ikut step2 dibawah ini....
1. Letak banner ini di dalam satu entry (seperti saya buat ni) dan link terus kehttp://bloglarian.blogspot.com

2. Lengkapkan slogan "Saya suka berblogwalking kerana..." (tidak melebihi 30 patah perkataan).

"Saya suka berblogwalking kerana ingin menambah ilmu yg bermanfaat, mengetahui isu2 terkini, kisah suka duka insan dan meramaikan kenalan"..

3. Follow BlogLarian.

4. Tag 3 orang atau lebih rakan.

ser || dee || syikin || ain

haruslah Keyyah tag gadis2 comeil..heeee

5. Sila beritahu rakan yang anda tag melalui komen.

6. Tinggalkan link post anda di entry saudara Padel bersama NAMA BLOG ANDA. [ sini ]

7. Peserta akan disenaraikan di dalam BlogLarian mengikut turutan.

8. Tiada tarikh tutup buat masa sekarang. jangan lambat-lambat, nanti tak sempat. :)

Rasanya semua syarat telah dipenuhi... semoga akan bertambahlah kenalan2 di alam maya ini..heee..


p/s: semalam ada terbaca artikel Hami Asraff :   Tak Usah Letak Gambar Yang Bukan-Bukan. Buat Tambah Dosa Sahaja..so dengan senang hatinya hendak mendelate gambar yg sekian lama tertampal di sebelah kanan blog ini :p..

10 comments:

sarah shafie said...

dh tkde dh gmbr tu..huhu

Keyyah said...

ahha 2 lh...dh xda lg gmbar ituwww

ASaDa RyutaRo said...

hooo.. copy edit ea.. hahaha..

;P

selamat berlari d bloglarian keyyah

M society said...

kk aku ada organisasi ne tuk klik iklan kmu mau gabng gak gak boong kok ne link nya m-society.blogspot.com

M a W a D D a H said...

ooo..gambar itu sudah xde...hukhukhuk

maCy said...

wa.. bgus2. ;D

beeha ben said...

first time singgah and followed!

anyway..
aktiviti harianku tu kelakar sgtlh...hahahha.,.,.

Keyyah said...

Asada:
jom berlari ngn keyyah sama2...

M society:
tenkiu :)

Keyyah said...

Mawaddah:
alo jgn sedey2.. tgk je yg real kat depan mata mu everyday..hahaha

maCy:
bagus kat mana 2..hehehe

Keyyah said...

beeha ben:
thanks...sj suke2 je buat menda 2..heee