Saturday

Tips untuk dapat A+

Assalamualaikum.
Sebagai seorang student, A itu sangat lah penting...seboleh-bolehnya semua result nak dapat A+.. Tapi untuk dapatkan nya bukan sesuatu yang senang..banyak pengorbanan yg perlu dilakukan. Malah result Keyyah masa degree dulu boleh dikira je berapa banyak dapat A..

Di suatu malam Keyyah sangat terkejut bila dapat Award blog A+..blog yg sangat la kebudak-budakkan tanpa info yang penting dianugerah A+..apa2 pun thanks ierahaziera yang menganugerahkan award ni..

Tips untuk dapat A+ untuk blog kita:
  • Rajin Blogwalking
  • Rajin meninggalkan jejak
  • blog mesti lah berilmiah
  • blog mesti menarik
Tapi sekarang dah jarang berziarah or meninggalkan jejak..kekadang jadi silent reader jer...

2 comments:

wadud@duad said...

ler..
wadud pikir apa tadi daa..
hahahaha...
owh award... gud2.. :p

M a W a D D a H said...

terer ar blog keyyah dapat A+..Tabik spring...:)