Thursday

GIVE AWAY – JIJA’s LOVELY COTTAGE

bismillahhirrahmanirrahim...
mulakan bicara pagi dengan menyebut nama Allah yang maha pemurah dan mengasihani, semoga dimurahkan rezeki ku... 

Hari ini Keyyah di tag oleh Adah untuk join giveaway dari JIJA's LOVELY COTTAGE. So dalam keadaan yang sangat sibuk wt preparation for ISBC conference, sempat je lg kan nak join GA ni.

Jom ramai2 join GA ni...hadiah dia sangat lah menaraik... Tarikh tutup 31 JULY 2010.. lambat lagi nih..hehe...Syarat2 nak join sangat lah senang.. nak tau lebih lanjut, sila2 lah terjah blog dia k..

tag n tag n tag...
ikaz , yuzai n sesapa yg nak join lah k.


2 comments:

wadud@duad said...

waw.. gudluck2..:p semoga berjaya..
wadud x nak join sebab bagi peluang kat keyyah..ekekeke

Keyyah said...

wadud@duad:
tenkiu2..
alooo join jelah, nnt kalo wadud dapat hadiah 2, bg jelah kat keyyah..hahahahaha