Wednesday

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..

di suatu pg, tgh merayau2 dr blog ke blog, terjumpa lah contest ni :)...so aku memasang angan2 nk join contest nih.






Jom ramai2 mencuba nasib sertai contest yg dianjurkan oleh Lelaki ini.juz klik pic 2 tuk join contest ni...hadiah pn menarik.

Hadiah
Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda
Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda
Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda
Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun


 Ni 1st time aku sertai contest semenjak berblog nih..maklum lah cheq ni xpandai nk berkata2..ayat pn tunggang terbalik..heehe..Tp bila sy tanya mak, mak ckp cuba jelah..untung sabut timbul, untung batu tenggelam... Kalo dah rezeki mmg xkemana lah kan...
Seandainya aku dapat rm100 nih aku berhasrat nk beli handphone baru... handphone ku sudaa wosak.. bateri tahan 5 minit je kot kalo guna..dh mls nk tukar bateri lg..g pn handphone nih dh lama.

aku tidak lah bercita2 nk beli i-phone sbb mmg xmampu pn.... cuma boley mimpi jelah nk guna hp nih...
aku juga xberharap dpt beli blackberry ni... nnt kena tambah duit sdr pulak..
apa lagi nk guna nokia yg canggih nih..sungguh sy xmampu nk tambah duit lg...
cukup lah sekadar boley beli hp ni..
harganya lebey kurang rm100 je kan...xperlu lah guna handphone yg canggih2.maklum lah sy nih blaja xabes lg :).cukup lah sekadar boley call out n call in..xperlu lah lg nk tukar simcard ke handphone 1 lg kalo nk gayut ngn mak...nnt xpayah la mak  misscall2 ke no 1 lg suruh aku tukar simcard..biasa lah nk jimat kami 1 family guna plan 1+5...boley la gayut everyday antara family..heee biasa lah 1 nombor tuk family n lg 1 tuk membe2...
Akhir kata dr sy, ini lah hasrat sy kalo dpt duet RM100.kepada membe2 blogger yg bc, doakan kejayaan sy..hiihihi mcm nk exam pulok rs..

5 comments:

Lelaki Ini said...

betul betul betul..

jangan beli henpon ikut napsu, beli ikut kemampuan..kalau henpon mahal² tp kredit asek kantoi je wat pe.. ;p

tQ for joining & wish u good luck..

sweeTSour said...

yup btol2..xguna hp mahal tp hiasan semata-mata..heee tenkiu

sweeTSour said...

yup btol2..xguna hp mahal tp hiasan semata-mata..heee tenkiu

✿bieyra dhamira✿ said...

hp 2 rm80 je kot..klu 2nd klu xclap rm50..
ni harga kat penang..lebih leh guna benda len an?hehe

sweeTSour said...

ar ok jugak 2...lebih ley wt menda laen...hihi