Wednesday

Kolokium 2010

Alhamdulillah...berakhir sudah kolokium untuk sem nii...walau banyak menda yg perlu diperbaiki, namun aku ttp bersyukur.... siap kan slide dalam keadaan tiada perasaan kemudian present pun mcm org xda perasaan ja... mmg banyak kena tembak...tp bg aku itu adalah biasa setiap kali kolokium.. dorg tembak2 tuk bg kami tekanan...bukan utk stress tp utk kami lebih berusaha...

komen:
xplain dgn jelas.. setiap graph or result kena xplain btol2..
kena tau function setiap rumus yg digunakan..
english kena perbaiki...
kena cepat writing thesis...

## untung sbb jd last presenter masa 2...
## tapi time aku present ada tambah extra panel lah pulak... sepatutnya Prof hamid n Dr So sj... Tapi tetiba Dr Lim + Dr Kok masuk..lagi lah banyak peluru2 yg keluar dr mulut dorg....

"sy tahu anda semua mahu menolong, terima kasih yg xterhingga diucapkan...mungkin kata2 anda boleh menjadi perangsang diri ini.."


Kak zed n zek @ ISBC2010
Sblm present harus lah muka macam ni kan..muka letih + penat + kecut perut.. tapi bila lepas je, muka dah ok skit..




## Semoga aku dan keluarga tabah m'hadapi dugaan ini dan dipermudahkan semua urusan kami...berat dugaan ini buat ku yg masih muda, namun itu semua takdir Ilahi...

1 comment:

Syikin said...

usaha lebih ckit..