Tuesday

Dugaan bila Intenet lajuuuuuu bila byk keja nk buat...

Assalamualaikum....
Permulaan entry untuk 2013...gila lambat kan... do i care???
Actually dah lama nak update blog sbb banyak menda yg buat awal2 2013, tp gambau semua xda...cewah alasan kennnn... ada camera tp xpernah lekat kat tgn...skrg apalah khabarnya kamera 2 kat kampung... sihat ke x lah di bawah jagaan budak umo 3 thn...tettt..

Bila internet laju apa yg korg buat erk??? Kalo aku bila lajuuu je mst nk mengadap youtube...tgk cita korea n blablabla...cewah mcm hari ni ja kan tenet laju...
*** alamak teros xda idea nk writing lg lepas melayan jiran sblh setting internet tuk smartphone dia...dadidu...nnt ada idea aku update lg...***

1 comment:

wadud@duad said...

happy new year... :)

masihkah ingat wadud? hehehe..,.