Monday

Ramdhan datang lagi

Assalamualaikum...salam 1 Ramdhan...wah macam 1 malaysia lak kan.... Alhamdulillah masih bernyawa dan diberi kesempatan untuk merasai nikmat Ramdhan lagi... semoga ramdhan kali ini lebih bermakna dalam hidup ini...

Seusai saja solat subuh hari ni, terus on tv.... ok dah lama nmpak ada channel Ramdhan dii astro...ari ni start... mesti lah xsabar nk tgk rancangan apa yg disediakan..hehehe....

akhir kata, salam ramdhan untuk semua kawan2 yg mengenali diri ini atau pun sekadar di alam maya...semoga kita mendapat keberkatan dan manfaat di bulan yg mulia ini.....

3 comments:

wadud@duad said...

salam ramadhan jugak buat Keyyah yang baek hati.. sory disebabkan wadud tukar template, semua list blog hilang, ni baru wadud perasan yang keyyah tak tersenarai.. sory ea.. ^_^

Keyyah said...

eh xpe wadud...lagipun keyyah dah jarang update blog skrg ni...hehehe

M a W a D D a H said...

selamat berpuasa keyyah!!! makan kenyang2...jgn makan sikit..nati u kurus, i jeles...muahaha...