Monday

info untuk orang Melaka sahaja...

Assalamualaikum...
Tengok tajuk bebaik ok...kalau rasa bukan berada di melaka, xyah baca...hihi kejam...

baru2 ni terfikir nk tambah koleksi benang kait, tapi xtahu kat mana ada jual benang jenama selain Minlon... 
Alhamdulillah terjumpa dengan orang yang ada hobi yang sama baru2 ni...so dia ada bagi tau tmpt2 yang ada jual benang kait di bumi Melaka...salah satunya di

AN YANG SDN. BHD
No 101 Jalan Bunga Raya, Melaka.

Actually dekat jalan bunga raya ni ada banyak kedai2 kraft tangan... so kalau nak cari kedai barang-barang untuk buat kraf- tangan xkira lah untuk mengait, knitting, manik-manik, barang2 untuk buat hantaran di melaka ni, pegi lah jalan bunga raya ni...expecially kedai An Yang ni lah..

pernah google kedai barang-barang kait di Melaka,  blog  jehansukamengait ada cerita kedai2 jual barang kait. salah satunya di Kota Laksamana.. dah pernah pegi kedai yang dia cakap, tp ada stok minlon saja... tapi kalau rasa nak cari benang kait Nona, Ondori, n jenama2 lain, silalah merajinkan diri menapak di sekitar jalan bunga raya... masuk ja kedai2 yang nmpak macam ada jual barang2 kraft, den tanya...


3 comments:

saye pika said...

thanks for da info...follow awak..:)
http://loveyarns.blogspot.com/

yana aina said...

jln bunga raya ?? hurmm kene cari nie.. heheh TQ

Anonymous said...

TQ so much...lama dh mencari on d road n online. Jap lg la nk p survey.